20 Şubat 2011 Pazar

Kunter Şekercioğlu'nun ödüllü tasarımları



Kunter Şekercioğlu tasarımlı Arzum Cezve Türk Kahvesi Robotu 2008 yılında Design Turkey Endüstriyel Tasarım 2008 Ödülleri'nde İyi Tasarım ödülünü almıştı. Kullanıcının ihtiyacına cevap veren, insan sağlığına ve güvenliğine önem veren, faydası ve maliyeti orantılı olan bir ürün.
Fiyatı: İnternette 75-109 TL arasında değişmekte..








Şekercioğlu'nun Zula için tasarladığı Dervish Türk Kahvesi fincanı tasarımı ilk 2008'de Starbucks Coffee Türkiye 5. Yıl Tasarım Sergisi'nde izlendi. “Dervish” Design Turkey 2010 Üstün Tasarım Ödülü’ne layık görüldü. Şimdilerde ise Fransanın APCI ajansı tarafından verilen “Label de l'Observeur du design 11'' ödülüne layık görülerek Pariste “Cité des Sciences”de düzenlenecek sergiye katılmaya hak kazandı ve sergide ilan edilecek olan ''Observeur Stars'' için aday gösterildi. Sergi 13 Mart'a kadar devam edecek. Devish'in diğer bildiğimiz ficanlardan farkı kulpunun olmaması. Tasarımı sayesinde güvenli bir şekilde tutabilirsiniz, ayrıca dalgalı tabağı da kolay taşınmasını sağlıyor. Fincan ve tabağın tek formlu görünüşü hem estetik hem de kullanışlı..

Kilit Taşı, Kunter ve Taner Şekercioğlu'nun endüstriyel ürün tasarımı ve iç mimarlık/mimarlık hizmetlerinde uzmanlaşmış disiplinlerarası bir tasarım ofisidir.

Daha fazla bilgi almak isterseniz : http://www.kilittasi.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder