4 Mayıs 2018 Cuma

Çilek ve kahve tadında Anneler Günü

Caffé Nero, Anneler Günü’nde annesiyle birlikte keyifli bir kaçamak yapmak isteyenleri bekliyor. Caffé Nero’nun nefis Çilekli Cheesecake tarifi ve ona eşlik edecek Iced Latte veya Classic Frappe Latte lezzetleri, bu neşe dolu günün enerjisini zirveye taşıyacak.

Caffè Nero, bu yıl da kahveseverleri bahar coşkusu ve Anneler Günü kutlamasını birleştiren keyifli bir güne davet ediyor. Caffé Nero’nun sadece pozitif titreşimleri barındıran mis gibi kahve kokulu mağazalarında, nefis lezzetlerle günün enerjisini zirveye çıkarmak mümkün. Taptaze çileklerle özel olarak hazırlanan sosu, eşsiz tadı ve enerji dolu görünümüyle Çilekli Cheesecake güzel bir seçim olabilir.

Çilekli Cheesecake’i nefis bir kahve ile tamamlamak isteyenlerin seçimi ise, Caffé Nero’nun yaza özel nefis soğuk içecek tariflerinden Iced Latte veya Classic Frappe Latte olabilir. Caffè Nero’nun imza niteliğindeki espressosu, süt ve buzla birlikte, baristaların usta ellerinden çıkan bu klasikler annenizi şımartmak için en lezzetli tercih olacak.

Kaliteli İtalyan kahvesi, Akdenizli lezzetleri, dikkatle seçilmiş müzikleri ve özel lokasyonlarındaki mağazalarıyla kahve severlere farklı bir alternatif sunan Caffè Nero, 1997 yılında Londra’da kuruldu. “Siyah kahve” anlamına gelen Caffè Nero, bugün İngiltere’nin en sevilen kahve zincirlerinden biridir. Caffè Nero, bağımsız araştırma şirketi Allegra Strategies'in her yıl gerçekleştirdiği “UK Independent Coffee Shop Report” araştırmasında dokuz yıldır en beğenilen kahve zinciri seçilmektedir. 

Sıcak atmosferi, leziz kahveleri ve mükemmel lezzetleriyle insanların kendilerini evlerindeki kadar rahat hissettikleri bir mekan olan Caffè Nero, İngiltere dışındaki ilk yurt dışı serüvenine ise 2007 yılında Türkiye’yle başladı. Ardından Birleşik Arap Emirlikleri’nde farklı Avrupa ülkelerinde ve Kıbrıs’ta şubeler açmaya devam etti ve Amerika ile devam etti. Bine yakın mağazası ve yaklaşık 5.000 çalışanıyla Caffè Nero, Avrupa’nın en hızlı gelişen kahve zincirlerindendir. Caffè Nero’nun bugün Türkiye’de toplam 54 mağazası bulunmaktadır.
https://caffenero.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder