10 Nisan 2017 Pazartesi

Paşabahçe’den Her Eve Bir ‘Barista’

Her dönem camda trendleri belirleyen Paşabahçe, yeni bardaklarını kahve tutkunlarının ilgisine sunuyor. Barista espresso bardakları kahve keyfini ikiye katlayacak.
Kahve ile bardak arasındaki uyuma özen göstererek farklı alternatifler sunan Paşabahçe, espresso severler için yeni tasarımlarla raflardaki yerini aldı.

Isıya dayanıklı Barista espresso bardakları, kahve keyfine yepyeni bir soluk getiriyor. Espressoya uygun ebatlarda tasarlanmış Barista bardaklar, espressonun yanı sıra küçük boyutları nedeniyle Türk kahvesi sunumlarında da kahve yanı su bardağı olarak da harika birer seçenek oluşturuyor.

Barista espresso bardaklarının farklı formları bulunuyor.

Cam sektörünün küresel oyuncusu konumundaki Şişecam Topluluğu şirketlerinden Paşabahçe Cam Sanayii ve Ticaret A.Ş., cam ev eşyası alanında Avrupa’nın ikinci, dünyanın ise üçüncü büyük üreticisidir. İhtisaslaşmış mağazacılıkta özgün yapısıyla Türkiye’de lider olan ‘Paşabahçe Mağazaları’nı da bünyesinde barındıran Paşabahçe Cam, 80 yıllı aşkın geçmişiyle Türkiye’nin en köklü kuruluşları arasında yer almaktadır.
Otomatik ve el imalatı olarak 20 binin üzerindeki ürün çeşidiyle çok geniş bir müşteri kitlesine hitap eden ve ürünlerini 140 ülkeye ihraç eden Paşabahçe Cam, üretim faaliyetlerini Türkiye’de Kırklareli, Eskişehir ve Denizli fabrikalarında, yurt dışında ise Bulgaristan ve Rusya Federasyonu’ndaki tesislerinde gerçekleştirmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder