25 Aralık 2014 Perşembe

İstanbul Coffee Festival

İstanbul Coffee Festival bugün Karaköy'de Galata Rum Okulu'nda başladı. 25-28 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek ve her gün dört saatlik 2 seanslar halinde gezilebileceksiniz. Dört gün boyunca İstanbul'un önde gelen nitelikli kahve dükkanları, özel kahve ve imza yiyecek- içecek markaları ile kahve makinesi üreticileri buluşacak. 

Profesyonel baristalardan gösteri ve sunumlar, tadım ve ikramlarla gerçekleşecek festivalde ayrıca tasarım ürünler, interaktif workshoplar, seminerler, akustik konserler, sanat sergisi ve ilgi çekici birçok etkinlik yer alacak. 
Kahvenin kendisinin, kokusunun, her türlü alet edevatının, kahve dükkanlarının, kahve sanatının, kültürünün, kahve kitaplarının, kahveyle ilgili konuların buluşma noktası olarak İstanbul Coffee Festival her yıl bir 
kez İstanbul'da kutlanacak.

İstanbul Coffee Festival, Scae Türkiye Kahve Şampiyonası'nı da Ev Sahipliği Yapacak :
Kahve konusunda dünya genelinde düzenlenen, tek resmi organizasyon olarak bilinen World Coffee Events'in Türkiye seçmeleri 25-28 Aralık 2014 tarihleri arasında İstanbul Coffee Festival bünyesinde yapılacak. 
Festivalde hem Scae Türkiye Kahve Şampiyonası düzenlenecek, hem de kahve dünyasının seçkin firmaları bir araya gelerek katılımcılara yükselen trend olan nitelikli kahve deneyimini yaşatacak. Beş farklı kategoriden oluşan yarışma birincileri Dünya Şampiyonalarında Türkiye'yi temsil edecekler.

Festival biletleri 25-40 TL arasında.. Biletix'den ya da okuldaki ofisten temin edebilirsiniz..

Bir Fincan Kahve İçmeye Buyurun...
http://www.istanbulcoffeefestival.com/




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder